Už nebudete muset chodit do pizzerie: zkušené hospodyňky se podělily o tajemství přípravy lahodné pizzy z bochníku – pochutná si na ní celá rodina.
Pokud jste ještě nikdy nedělali „línou“ pizzu z bochníku, určitě byste to měli zkusit. Je rychle hotová, chutná výborně a můžete do ní přidat libovolné ingredience, pokud máte bochník.
Jak připravit „línou“ pizzu z bochníku za 10 minut: návod krok za krokem
- Příprava. Vezměte bochník a podélně ho rozřízněte na polovinu, odstraňte dužinu a vytvořte dvě „lodičky“. Bochník položte na plech vyložený pergamenovým papírem.
- Náplň. Zde můžete mít libovolné produkty podle své chuti a uvážení: kuřecí maso, houby, klobásu, čerstvou zeleninu, nakládanou zeleninu, slaninu, různé druhy sýra atd.
- Náplň. Nezapomeňte připravit náplň ze dvou vajec, mléka a strouhaného sýra, aby byla pizza uvnitř měkká, na povrchu křupavá a měla výraznou sýrovou chuť.
- Příprava pizzy. „Lodičky“ potřete kečupem, rozložte náplň a nalijte na ni náplň. Bochník pošlete na 10-15 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů.
Na takové pizze si pochutnají děti i dospělí. Lze ji připravit ke svačině a vzít si ji s sebou do práce, zcela nahradí plnohodnotný oběd.
Nikdy nevyhazujte staré ručníky: kreativní nápady pro využití v domácnosti
Jak správně přidávat jedlou sodu do těsta, aby bylo pečivo kypré a vysoké.
Chyby, které dělá skoro každý: jak správně strouhat sýr – užitečný lyfgak