Jemné máslo namazané na chlebu: pět minut a pokrm je připraven k jídlu.

Tato pomazánka na chleba vám určitě bude chutnat.

Tento článek je věnován milovníkům chleba s máslem. Recept na lahodnou pomazánku, na kterou stačí jen pár ingrediencí, z nichž hlavní je máslo.

Recept na tuto chutnou a jemnou pomazánku sdílel na Instagramu Dmitrij Čikalo.

Ingredience

  • 200 g másla
  • 150 g slaniny
  • 70 g zelené cibule
  • tři stroužky česneku
  • sůl, mletý pepř, uzená paprika – podle chuti

Příprava

1. Slaninu nakrájejte nadrobno a osmahněte ji na dobře rozpálené pánvi. Smažte, dokud se všechen přebytečný tuk nerozpustí.

2. Po usmažení přendejte slaninu na ubrousek nebo papírovou utěrku, abyste odstranili olej.

3. Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte ji do másla. Měla by mít pokojovou teplotu. Poté přidejte slaninu a koření podle chuti.

4. Všechny ingredience důkladně promíchejte, vložte je do těsně uzavíratelné nádoby a dejte ji do lednice.

  • Křupavé draniky za pět minut: recept na rychlý a chutný pokrm
  • Kolik a jak moc lze skladovat majonézy
  • Ne každá hospodyňka o tom ví: proč nelze smažit řízky ihned po přípravě mletého masa.

Přihlaste se k odběru našich kanálů v Telegram и Viber.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Penzion Červené Blato - Blog

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: