Do jaké vody nasypat pohanku – do studené nebo vařící: kaše bude chutná a drobivá.

Profesionální kuchaři odhalili tajemství, jak připravit dokonalou pohankovou kaši.

Pohanka je tradičním pokrmem téměř každé ukrajinské rodiny. A zkušené hospodyňky mají svá vlastní tajemství přípravy této kaše. A aby byla pohanka ještě chutnější a křehčí, prozradili tajemství její přípravy profesionální kuchaři. S odkazem na zdroj Ukr.Media vám prozradíme, jak správně uvařit pohanku, aby se neslepila a měla bohatou chuť.

Jak správně uvařit pohanku: tajemství profesionálních kuchařů

Chcete-li uvařit chutnou a křehkou pohankovou kaši, kroupy je třeba nasypat do vroucí vody, a tady je důvod. Profesionální kuchaři tvrdí, že při vaření pohanky hraje klíčovou roli teplota vody.

Pokud chcete, aby kaše byla měkká a měla jednotnou strukturu, můžete připravené kroupy bez obav nasypat do vody. Pohanka pak bude měkká a jemná, ale ne drobivá.

Pokud však potřebujete připravit drobivou přílohu, pak odborníci doporučují kroupy vhodit do vroucí vody. Taková pohanka bude měkká, ale zrna se nebudou lepit k sobě. A aby byla příloha aromatičtější a chuťově bohatší, můžete kroupy předem osmažit na suché pánvi.

Které potraviny by se nikdy neměly smažit na slunečnicovém oleji

Proč jsou palačinky tvrdé a husté: jak se tomuto problému vyhnout?

Co přidat do hrnce při vaření knedlíků, aby byly mnohonásobně chutnější

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Penzion Červené Blato - Blog

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: